13.04.2011

Kimmidoll Koleksiyonu

Kimmidoll, benim değil, Skingrat'ın keşfettiği bir şey. Her Dubai gezisinde hem o, hem de kardeşi mutlaka bir şeylerini getiriyorlar bana. Aslında "kimmidoll"lar yalnızca bebekleri ile çıkıp, daha sonra farklı ürünlere de dönüşmüş bir marka. Her bebeğin bir ismi ve her birinin ayrı bir karakteri var.

Bu marka, Doğu Asya kültüründen esinlenerek, hediye ve dekoratif ev eşyası amacıyla üretilmiş. Herkesin bildiği "Kokeshi" bebekleriyle büyük benzerlik taşıyor zaten. Türkiye'de henüz satan bir yer yok. Nedendir bilinmez... Her gün ayrı bir bebek çıkıyor piyasaya. Her bir karakterden de dönem dönem dekoratif ya da tamamen evde kullanım için çeşitli eşyalar ve kırtasiye ürünleri gibi farklı karakterler taşıyan şeyler yapıyorlar. Merak edenler buraya bakabilir. Eski hiçbir ürün web sitelerinde yer almıyor. Yalnızca yeni ürünler mevcut. Karakterlerin her birini de web sitelerinde bulabilmek mümkün.


Bakalım bende hangi ürünler varmış ve karakterlerin özellikleri nelermiş:


Soldan sağa: Yuko, Tatsuko, Sachi



Yuko 'Affectionate' (My spirit is loving and warm.) By living the love you feel, you share my spirit. Show your affection in the warmth of your embrace and in the sincerity of your words, and you will know the true joy of loving.  



Tatsuko 'Power' (My spirit liberates and leads.) Nurture my spirit and you will become the master of yourself. Discover your inner power to lead your thoughts, feelings and actions in all areas of your life, to become truly free.  



Sachi 'Joy' (My spirit enriches and uplifts.) By embracing my spirit and approaching everything in life with passion and enthusiasm, you can make even the simple and ordinary, memorable and enjoyable. 








Bu da küçük tablom:







Etsumi 'Delight' (My spirit is joyful and playful.) You release my spirit by approaching life with a sense of fun and excitement. Let your playful spirit bring joy and happiness into your own life and the lives of all those around you.







Bu da en sevdiğim kupam:




Azumi 'Kindness' (My spirit is gentle and compassionate.) Every simple act of kindness reflects my spirit. You preserve my spirit by always reaching out with a gentle hand. Let compassion and kindness guide your actions and you will discover the meaning of love.






Bu da kullanışlı sayılabilecek bir cüzdan:





Saika 'Colourful Flower' (My spirit flourishes and energises.By sharing your vibrant nature, you release my spirit. Let all the beautiful colours of your soul flourish, so you may bring energy and passion to the world. 

 Bende toplam 6 karakter varmış. 2 küçük ve 1 büyük dekoratif bebek, 1 adet kupa, 1 adet küçük tablo ve 1 adet de cüzdan. Şimdilik toplam 92 karakter var sitelerinde... Hepsini toplamak imkansız olsa da, toplayabildiğim kadarını toplayacağım =))

3 yorum:

  1. Oyyy çok güzel yaaaa :)))

    YanıtlaSil
  2. @Modafobik, evet yaa, keşke burda da satılsa!

    YanıtlaSil
  3. dubaiden nerden aldırtabilceğimi söyler misiniz bir yakınım gidecek ?

    YanıtlaSil