10.06.2011

Flat X2 @Arjantin

 Arjantin dediysek, Ankara'daki Arjantin Caddesi'ni kastettik elbet! Neyse efem, geçen ayın sonlarına doğru, pukhsinitha prenses hazretleri teşrif ettiler Ankara'ya. Fırsat bu fırsat, kızkıza girmediğimiz, gitmediğimiz bir lokasyon kalmadı. Aslında niyetimiz makaroncuyken, Sushico'ya gitmeye, Sushico'ya giderken de buraya gidip yemek yemeye karar verdik. Bu ne istikrar!

Öncelikli olarak mekanın görünüşünden bahsedeyim. Tunus Caddesi ile kıyaslarsak, burası daha ferah ve manzarası daha bir hoş. Daha modern bir oluşum gördüm ben bu şubelerinde. Menü ise aynı. Tek fark fiyatlar! Adamlar düşünmüş taşınmış, madem o yokuşu çıkacak aklınız var, 3-4 lira daha fazla verecek paranızda vardır demişler. Fiyatlar farklı derken, uçurum yok tabii ki, 3-5 liralık bir fark bu. Ben bu sefer çok farklı(!) olarak, cheddar burger istedim. Arkadaşım ise biftekli wrapper istedi. Keşke ketçaba gömmeseymiş de, fotoğraf daha iyi çıksaymış =)



Genel olarak ortam iyiydi. Yolu o taraflara düşenler için gidilebilecek bir mekan olarak tavsiye edebilirim. En azından bir kez olsun denenebilir. Eğer Tunus Caddesi'ndeki mekan hakkındaki yazımı okumak isterseniz, buraya bir tıktık etmeniz yeterli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder